ASBESTVERWIJDERING

Als erkend asbestverwijderaar staan wij in voor een veilige asbestverwijdering volgens de meest passende methode. Ook voor een veilige staalafname en asbestanalyse kunt u bij ons terecht.

Asbestadvies en asbestverwijdering door Thomas Construct

Thomas Construct is een erkende, betrouwbare en veilige asbestverwijderaar uit Brussel. U kunt zowel bij ons terecht voor eenvoudig asbestadvies als voor asbestinventarisatie en asbestverwijdering. Wij maken gebruik van veilige methodes en communiceren helder en duidelijk. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Van een eerste staalafname tot de eindschoonmaak

Indien u twijfelt of er asbest aanwezig is, komt onze asbestdeskundige graag langs. Wij voeren een veilige staalafname uit en zorgen voor de asbestanalyse. Dit is ook interessant voor bijvoorbeeld kandidaat-kopers. We adviseren meteen over de te zetten stappen en brengen eventueel een prijsinschatting uit, waardoor u een gefundeerde beslissing kunt nemen. Uiteraard beperken wij ons niet tot asbestinventarisatie en asbestadvies, maar staan wij ook in voor de asbestverwijdering. Ten slotte rekent u op ons voor de eindschoonmaak.

Altijd een veilige oplossing met Thomas Construct

Op basis van een analyse en de situatie op het terrein adviseren wij de juiste afbraakmethode. Daarbij treffen wij alle noodzakelijke beschermingsmaatregelen om zowel onszelf als u en derden veilig te houden. Bij alle mogelijke asbesttoepassingen staan wij voor u klaar. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in het verwijderen van leidingisolatie in een hermetische zone.

  • Asbestanalyse en staalafname
  • Asbestinventarisatie en asbestadvies
  • Asbestverwijdering via eenvoudige handelingen
  • Asbestverwijdering via de couveusezakmethode
  • Asbestverwijdering in een hermetische zone
  • Afbraak- en sloopwerken
WAT WIJ VOOR U ALLEMAAL DOEN

ONZE DIENSTEN

ASBESTVERWIJDERING

AFBRAAKWERKEN

PUIN OPRUIMING

RENOVATIE

ALGEMENE SCHOONMAAK

GRONDWERKEN

VRAAG EEN OFFERTE AAN

CONTACTEER ONS

CAPTCHA afbeelding

Dit helpt spam te voorkomen, dank U.
Cela permettra d'éviter les spams, merci.

Thomas Construction BV
Rue De Molenbeek 92
1020 Brussel / Bruxelles

Tel: +32 498 97 33 41
+32 498 97 33 42
+32 495 32 33 43
BTW BE 0838.893.612

info@thomasconstruct.be
www.thomasconstruct.be