PUINOPRUIMING

Opruimen en afvoeren van puin van bouw- en sloopactiviteiten

Na het uitvoeren van bouw- en sloopactiviteiten blijft er veel puin achter. Het gaat om onder meer steen en beton, maar vaak ook om hout, koper, staal en dergelijke meer. De renovatiewerken kunnen pas starten nadat het puin is afgevoerd. Wij staan in voor de zorgvuldige en veilige puinopruiming. We werken snel, doeltreffend en veilig. Zoals u het van Thomas Construct mag verwachten.

Puinopruiming bij verschillende soorten puin

Wij bieden uiteenlopende oplossingen aan, afhankelijk van het type puin. Asbest mag bijvoorbeeld niet in een klassieke puincontainer worden afgevoerd. Daarvoor doet u een beroep op de expertise van onze erkende asbestverwijderaar. Wij werken dan een plan uit en zorgen voor een veilige verwijdering van de asbesthoudende materialen.

Ook bijvoorbeeld het afvoeren van bepaalde zandvervuilingen, asfaltbeton, stukwerkpuin, gipsproducten en puin met roet vergt een aangepaste aanpak. Dit mag niet zomaar in een klassieke puincontainer worden verzameld. Daarom stellen wij steeds een offerte op, rekening houdende met de hoeveelheid en het soort puin.

Geef puin een nieuw leven

Veel mensen zien puin nog steeds als een afvalproduct. Toch is het vaak mogelijk om bepaalde grondstoffen te hergebruiken. Zo kan puinafval bijvoorbeeld opnieuw worden gebruikt om dijken op te hogen of wegen aan te leggen. En metaal kan worden omgesmolten. Bij het opruimen van puin schenken wij steeds aandacht aan het gescheiden inzamelen van verschillende soorten afval, zodat men het een nieuw leven kan geven. Dat is goed voor het milieu en dus voor iedereen.

WAT WIJ VOOR U ALLEMAAL DOEN

ONZE DIENSTEN

ASBESTVERWIJDERING

AFBRAAKWERKEN

PUIN OPRUIMING

RENOVATIE

ALGEMENE SCHOONMAAK

GRONDWERKEN

VRAAG EEN OFFERTE AAN

CONTACTEER ONS

CAPTCHA afbeelding

Dit helpt spam te voorkomen, dank U.
Cela permettra d'éviter les spams, merci.

Thomas Construction BV
Rue De Molenbeek 92
1020 Brussel / Bruxelles

Tel: +32 498 97 33 41
+32 498 97 33 42
+32 495 32 33 43
BTW BE 0838.893.612

info@thomasconstruct.be
www.thomasconstruct.be