RENOVATIE

Thomas Construct, Brusselse aannemer voor diverse renovatiewerken

Bij Thomas Construct rekent u op een betrouwbare renovatie-expert, ongeacht of het nu gaat om een kleinschalig renovatieproject of om een totaalrenovatie. We begrijpen dat een renovatieproject een ingrijpende gebeurtenis is en denken daarom graag met u mee. We zoeken naar oplossingen voor alle obstakels op uw pad en we blijven trouw aan het vooropgestelde budget.

Van een badkamerrenovatie tot een totaalrenovatie

Het uitvoeren van renovatiewerken vergt een goede planning en heel wat expertise. Het is aan te raden om hiervoor een beroep te doen op een ervaren aannemer die de kneepjes van het vak kent. We zijn onder andere gespecialiseerd in totaalrenovaties, keukenrenovaties, badkamerrenovaties en zolderrenovaties. Tijdens een vrijblijvend gesprek lichten we de opties voor u toe. Telkens staat de verbetering van de woonkwaliteit centraal.

De slimme keuze voor Thomas Construct

Voor ons begint een huis renoveren bij communiceren. Daarom komen we graag bij u langs om de huidige toestand in kaart te brengen, net als uw behoeften. We luisteren naar uw wensen en we verlenen advies. Met een breed spectrum aan diensten bieden we altijd een passende oplossing. Zo kunnen we aanvullend afbraakwerken uitvoeren en staan we zelfs in voor de verwijdering van asbest. We denken niet in standaardoplossingen, maar we staan voor maatwerk. Ook als u bepaalde deeltaken zelf wilt uitvoeren en andere taken wilt uitbesteden, kunt u bij ons terecht.

  • Totaalrenovatie
  • Deelrenovatie
  • Voorafgaande afbraakwerken
  • Voorafgaande schoonmaakwerken
  • Advies en maatwerk
WAT WIJ VOOR U ALLEMAAL DOEN

ONZE DIENSTEN

ASBESTVERWIJDERING

AFBRAAKWERKEN

PUIN OPRUIMING

RENOVATIE

ALGEMENE SCHOONMAAK

GRONDWERKEN

VRAAG EEN OFFERTE AAN

CONTACTEER ONS

CAPTCHA afbeelding

Dit helpt spam te voorkomen, dank U.
Cela permettra d'éviter les spams, merci.

Thomas Construction BV
Rue De Molenbeek 92
1020 Brussel / Bruxelles

Tel: +32 498 97 33 41
+32 498 97 33 42
+32 495 32 33 43
BTW BE 0838.893.612

info@thomasconstruct.be
www.thomasconstruct.be